Posted on / by kelly / in VAPH, WONOzo

Het VAPH informeert!

In deze bijzondere tijden vraagt het VAPH aan zijn vergunde zorgaanbieders om de personen met een handicap en hun netwerk zo goed mogelijk te informeren over hun dienstverlening. De maatregelen die genomen worden naar aanleiding van corona en de wellicht geleidelijke afbouw ervan die er zit aan te komen, maken de nood om actuele informatie snel bij de personen met een handicap en hun netwerk te krijgen nog groter.

Blijft u graag op de hoogte van de dienstverlening van het VAPH en de impact van de maatregelen naar aanleiding van corona daarop?

Dat kan via volgende kanalen:

  • De VAPH-website

Op www.vaph.be vindt u altijd actuele informatie over onze dienstverlening en de maatregelen naar aanleiding van corona.

  • De digitale VAPH-nieuwsbrief 

De nieuwsbrief bevat nieuws over de dienstverlening van het VAPH en PAB- en PVB-mededelingen. Als abonnee krijgt u hem standaard 1 keer per maand in uw mailbox, of vaker in bijzondere tijden als deze coronacrisis. Abonneer u via www.vaph.be/nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

U kunt zich ook abonneren op Sterk, het driemaandelijkse magazine van het VAPH met sterke verhalen van mensen met een handicap en praktische informatie, tips en inspiratie voor het dagelijks leven.

Als u vragen hebt voor het VAPH, kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of via de VAPH-lijn op het nummer 02 249 30 00.

Bent u op zoek naar algemene informatie over corona en de maatregelen?

  • Surf naar www.info-coronavirus.be voor informatie van de federale overheid over het coronavirus en de maatregelen die gelden in België, of bel naar 0800 14 689.