Posted on / by sofie / in Buddy

De zomer is vertrokken!

Na een moeilijke coronaperiode mogen we weer uit ons ‘kot’ komen.  Echter, dat is niet voor iedereen even evident!! We laten je daarom graag kennis maken met: Circuit Sortie!

Circuit Sortie brengt mensen met en zonder beperking samen.
Samen op weg naar je meest gemiste plekje!


Of het nu je favoriete ijskraam is,
een vijver om te vissen, een museum
of gewoon een bankje onder een boom. Het maakt niet uit!

Op Circuit Sortie kan je een zoekertje plaatsen over jouw favoriete plekje dat je de afgelopen weken het hardst gemist hebt. Het mooie is dat je er niet alleen naartoe gaat. Via deze site kunnen anderen met of zonder beperking op jouw zoekertje reageren om er samen heen te gaan. Zo krijg je jouw plekje terug te zien én heb je er een nieuwe vriend of vriendin bij. Je kan alle plekjes en meer info vinden op www.circuitsortie.be.

WONOzo! is nu al fan van dit mooie project! Het is dan ook een zeer herkenbaar idee vanuit onze manier van werken. Wist je dat WONOzo ook zijn eigen buddywerking heeft?

Hierbij gaan we op zoek naar een mooie match tussen cliënt en buddy. Een buddy is een vrijwilliger die in de buurt woont en regelmatig contact met je heeft. Het is iemand waarmee je een goede babbel kan hebben, iets kunt gaan drinken, iemand die je post helpt doornemen, samen een uitstapje plant, je af en toe eens opbelt om te horen hoe het me je is…

Ben je al cliënt bij WONOzo en geïnteresseerd in onze buddywerking, spreek dan zeker je begeleiding hierover aan.

Ben je geïnteresseerd om als buddy aan de slag te gaan? Dat komt goed uit, wij zijn steeds op zoek naar kandidaat-buddy’s voor de (niet-professionele) ondersteuning van volwassen personen met een beperking. Heb je nog wat vrije tijd en wil je graag iets betekenen voor mensen met een beperking? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met onze dienst op info@wonozo.be of via 054/42 16 17

Je kan meer info terugvinden hier op onze site . Je kan onze vacatures nalezen op Give a Day.

WONOzo! wenst je alvast een boeiende zomer!!!