Posted on / by kelly / in Activiteiten, WONOzo

De Warmste Week 2019

De Warmste Week van dit jaar staat opnieuw voor de deur! Wij organiseren enkele acties om deze week wat warmer te kleuren.

Eerst en vooral willen wij jullie zó hard bedanken om ons jaar in, jaar uit te steunen in alles wat we doen! Zonder jullie zouden wij de moed niet vinden om elk jaar opnieuw acties op poten te zetten die onze activiteitenwerking extra ondersteunen. Dankzij jullie inzet doen wij dit elk jaar opnieuw met volle ‘goesting’ en met heel veel succes! BEDANKT!

De Warmste Week wordt bij ons zeer kleurrijk ingezet dankzij onze snoepzakjes. Deze zijn te koop bij WONOzo! of via alle begeleiders. Ze kosten 5€ per stuk en zijn heeeerlijk!

Wij hebben ‘rostepotjes’ geplaatst bij enkele lokale handelaars in Geraardsbergen om al jullie geschonken ‘rostjes’ te verzamelen. Hebben jullie al eentje zien staan? Een kleine bijdrage, een warm en groot gebaar!

Morgen, vrijdagavond 13/12, organiseert Basisschool Dender een Kerstmarkt vanaf 16u tot 19u. Een deel van hun opbrengst schenken zij aan WONOzo! Iedereen is welkom om een warme chocolademelk te komen slurpen of een gebakje te komen smullen. Wie zien we daar?!

Zondagmiddag 15/12 gaat ons jaarlijks eetfestijn door. Komen jullie opwarmen met onze lekkere balletjes in tomatensaus of stoofvlees met frietjes?

Wie op een andere manier een warm gebaar wil tonen voor WONOzo! kan via Studio Brussel een plaatje aanvragen en ons vermelden als goed doel of onze naam opgeven bij de inschrijving voor één van de zes Warmathons die dit jaar opnieuw doorgaan tijdens de Warmste Week!

De Warmste Week van WONOzo! omvat veel keuze en variatie zodat iedereen op zijn eigen manier een (klein) steentje kan bijdragen. Ieder klein gebaar betekent zo’n grote hulp om activiteiten voor onze cliënten aantrekkelijker én vooral goedkoper te maken!

BEDANKT VOOR JULLIE WARME INZET!