BEGELEID WERK
Wonozo biedt Begeleid Werk aan. Dit is een initiatief voor personen met een beperking Begeleid werkof vermoeden van een beperking waarvoor betaald werk niet haalbaar is, omwille van een (arbeids)handicap.

Via deze weg kan je onbetaald werken in het reguliere arbeidscircuit (rusthuis, school, bakker, boerderij,…). De regio waarbinnen wij Begeleid Werk aanbieden is Zuid-Oost-Vlaanderen.  Wij hebben een samenwerkingsverband met de vergunde zorgaanbieder Schoonderhage om het aanbod begeleid werken samen te organiseren.

Samen met jou en jouw netwerk wordt er gepeild naar jouw persoonlijke interesses, vaardigheden en arbeidshouding. Hoe vaak je aan de slag gaat, kan variëren van een halve dag tot één of meerdere dagen per week. Eens een aangepaste job gevonden, sta je er niet alleen voor. Je wordt begeleid door een jobcoach. Deze zal op regelmatige basis samen zitten met jou en je werkgever.

Wonozo is partner van het Werkburo Oost-Vlaanderen, een nieuw samenwerkingsverband met 9 vergunde zorgaanbieders in Oost-Vlaanderen om krachten te bundelen en begeleid werk nog beter kwalitatief en organisatorisch vorm te geven.

Meld u vandaag nog aan als cliënt!

Samen sterk in ondersteuning

 

Home